Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, με τους «πράσινους» να προπονούνται στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται στην κεντρική σάλα.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, πλην του Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος έκανε θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που έχει υποστεί.

Ο Αργεντινός γκαρντ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Super Cup, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο.

Από ‘κει και πέρα, το «τριφύλλι» ετοιμάζεται για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (23 και 24 Σεπτεμβρίου), που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Ματς-σταθμός για την παραμονή στο Μαρούσι και κόντρα της Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup