Ελλάδα

Παπαπέτρου στο sport-fm.gr: «Όλοι ξέρουν τα συναισθήματά μου για Παναθηναϊκό - Πολύ όμορφη η φανέλα»

Για τη φανέλα και τη νέα σεζόν μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο sport-fm.gr και στον Γιώργο Πετρίδη, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού.

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις εμφανίσεις για την περίοδο 2023-24 στο μουσείο της Ακρόπολης, με παίκτες και προπονητές να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τη νέα φανέλα.

Το sport-fm.gr βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έκανε δηλώσεις στον Γιώργο Πετρίδη για την επιστροφή του στο «τριφύλλι», αλλά και για τη νέα σεζόν.

Καταρχάς, ο 29χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τη νέα φανέλα: «Είναι μια πάρα πολύ όμορφη φανέλα. Συνδέεται με την Ακρόπολη και με τον Παρθενώνα. Είναι πολύ τιμητικό και νιώθουμε μεγάλο δέος που θα τη φορέσουμε. Συγχαρητήρια στην Adidas για τον άψογο σχεδιασμό. Ευελπιστώ αυτή η φανέλα να συνδυαστεί με επιτυχίες».

Παπαπέτρου: Όλοι ξέρουν τα συναισθήματά μου για Παναθηναϊκό

Για το αν νιώθει πιο ώριμος στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ναι εννοείται. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλος ο κόσμος ξέρει τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό. Γίνεται μια πολύ όμορφη προσπάθεια και ανυπομονούμε όλοι για τη σεζόν».

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται εδώ γι’ αυτή την προσπάθεια και θα πορευτούμε όλοι μαζί».

Τέλος, σε ερώτηση για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί η ομάδα να αποκτήσει χημεία με τόσα νέα πρόσωπα, απάντησε: «Προσπαθούμε να μην βρίσκουμε δικαιολογίες. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και τη χημεία μας. Ευελπιστούμε όλοι ότι θα είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x