Υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες διεξήχθη η σημερινή (23/03) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος. Καλαφάτης».

Μετά το ρεπό της Τρίτης, το πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης περιελάμβανε για τους «πράσινους» προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τελειώματα.

Το ευχάριστο νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε να κάνει με το ότι ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στην διάθεσή του και αν ο Ισπανός αμυντικός συνεχίσει να προπονείται κανονικά τις επόμενες ημέρες, θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ!

Αντιθέτως, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Φεντερίκο Μακέντα και Ραμόν Λούντκβιστ, αποφόρτιση έκανε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ενώ απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες ήταν οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Νίκος Χριστογεώργος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο