Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι θα εισπράξει την πρόοδο που έχει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός δίνει την εντύπωση πως θα πάει προς τα πάνω στα play-offs και αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεισφοράς του Καρλίτος στα γκολ.

Στην αίσθηση που αφήνει ο Παναθηναϊκός παρά το μέτριο βαθμολογικά ξεκίνημα του στα play-offs πως θα έχει καλύτερη συνέχεια αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πέρυσι ο Παναθηναϊκός άρχισε με ένα κακό αποτέλεσμα βάσει του πως ήρθε, το 2-2 με τον Αστέρα, μετά κέρδισε τον ΠΑΟΚ και από την τρίτη αγωνιστική και μετά τον πήρε η κατηφόρα. Δεν είναι μόνο η ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι και εκείνη με τον Άρη. Ενώ ξεκίνησε καλά βαθμολογικά, με τέσσερις πόντους, δεν πήγε τόσο καλά στην συνέχεια. Φέτος, δεν είναι τόσο καλό το ξεκίνημα από πλευράς συγκομιδής. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτή η ομάδα σου δίνει την εντύπωση πως θα πάει προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω. Θα πάρει τις νίκες που θέλει και θα εισπράξει την πρόοδο που έχει. Τώρα, στο κρίσιμο σημείο, φαίνεται να είναι καλά ο Παναθηναϊκός. Συσπειρώθηκε την κατάλληλη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η διακοπή κάνει καλό στο «τριφύλλι» για δύο λόγους: για τα προβλήματα με τις ιώσεις αλλά και λόγω της κατάστασης του αντιπάλου που μπορεί να έχει χάσει τον ρυθμό του και ίσως εμφανιστεί επηρεασμένος.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια που έρχονται να πάρει κάποια γκολ και από τον Καρλίτος, ο οποίος δείχνει να είναι εκτός ρυθμού.

Ενώ στάθηκε και στην εξέλιξη του Ιωαννίδη μέσα από τους «πράσινους» αλλά και στο κομμάτι που χρειάζεται να δουλέψει παραπάνω και είναι αυτό του γκολ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x