Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ρόμα, στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 8η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του φετινού Europa League.
Με τον Ράφα Μπενίτεθ να καταλήγει στους παίκτες οι οποίοι θα είναι στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση κόντρα στην ιταλική ομάδα. Πραγματοποιώντας τρεις αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στον Ατρόμητο και επαναφέροντας στην 11άδα τους Πάλμερ-Μπράουν και Ταμπόρδα, ενώ ντεμπούτο κάνει και ο Κάτρης.
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σύστημα 3-4-2-1. Ο Λαφόν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον και Τουμπά τριάδα στην άμυνα. Κάτρης και Κυριακόπουλος θα πάρουν τις δύο πλευρές ως μπακ-χαφ, με τους Σιώπη και Μπακασέτα στον άξονα. Ενώ Ταμπόρδα και Ζαρουρί θα παίξουν πίσω από τον προωθημένο Πάντοβιτς.
Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι Κότσαρης, Γείτονας, Σάντσες, Βύντρα, Καλοσκάμης, Τερζής και Σκαρλατίδης.