Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί τον Ηρακλή στο «Telekom Center Athens» (18:15, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για την 11η αγωνιστική της Stoiximan GBL, έχοντας μία πολύ σημαντική επιστροφή στο ρόστερ του.

Πράγματι, ο Ρισόν Χολμς βρίσκεται κανονικά στη 12άδα των «πράσινων», όντας ξανά στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αμερικανός ψηλός δεν έχει αγωνιστεί από τις 28 Οκτωβρίου, καθώς τραυματίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι για την 7η αγωνιστική.

Από την άλλη, εκτός εξάδας ξένων έμειναν οι Κέντρικ Ναν και Ομέρ Γιούρτσεβεν, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας. Οι Ναν και Σλούκας δεν θα αγωνιστούν για να προστατευτούν λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν μέσα στην εβδομάδα και για να πάρουν ανάσες μετά από μία ζόρικη «διαβολοβδομάδα».

Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χολμς, Ρογκαβόπουλος, Σαμοντούροβ, Γκραντ, Κουζέλογλου, Τολιόπουλος, Φαρίντ, Χουάντσο, Μήτογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!

Χάτζινς: «Αν παραμείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε ένα καλό μέλλον μέχρι να επιστρέψει ο Τζέντι»