Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (01/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό.

Στα θετικά νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκαταλέγεται η επάνοδος του Ζοζέ Μαουρίσιο στο πρόγραμμα των «πράσινων», με τον Βραζιλιάνο μέσο να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, Φώτης Ιωαννίδης και Σωκράτης Διούδης έμειναν εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και η παρουσία τους στο ντέρμπ κρίνεται αμφίβολη, ενώ ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Σιδεράς και Ούφε Μπεκ έκαναν ατομικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Φραν Βέλεθ και Γιασίν Αγιούμπ.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο», ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα