Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάει Καραϊσκάκη με τα περισσότερα εναντίον του ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM για το μομέντουμ είναι υπέρ του Ολυμπιακού αλλά και πώς μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο.

Οι… οιωνοί δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει κάτι για την έκβαση του.

«Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει στο Καραϊσκάκη με τα περισσότερα να είναι εις βάρος του. Ο Ολυμπιακός έχει μομέντουμ από τη νίκη στην Τουρκία, είναι καλύτερος. Ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετικός εκτός έδρας, έχει και κάποιες απουσίες ιδίως στην άμυνα. Θα κάνει την προσπάθειά του και θα δούμε. Υπάρχει βέβαια και το παράδειγμα του 2014, με τη σπουδαία νίκη του. Θέλει τρεξίματα πολλά, να μην φτάσει εύκολα η μπάλα στην άμυνά του, αλλά και συγκέντρωση», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» ακόμα «ψάχνεται» ως νέα ομάδα, ενώ το μεγάλου ατού του αντιπάλου είναι ο Μαρτίνς που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε πως αν μπορεί να βρει ένα πρόβλημα του Ολυμπιακού, είναι η κάλυψη στα άκρα, στην πλάτη του Ρέαμπτσιουκ.

Ενώ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να «παίξει» πολύ με το μυαλό των «ερυθρολεύκων» και να προσπαθήσει να κλέψει την πρώτη μπάλα, αφού έχει το ταλέντο με μια κίνηση να βάλει ένα γκολ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x