Χωρίς σημαντικές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σύστημα και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Υπάρχει μόνο ένα ερωτηματικό, το οποίο αφορά το κέντρο της «πράσινης» άμυνας και αν θα ξεκινήσει ο Μάγκνουσον ή ο Πούγγουρας δίπλα στον Σένκεφελντ.

Όπως είπε και χθες το απόγευμα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι υπόλοιποι εννιά θα είναι ο Μπρινιόλι, με τους Σάντσες και Χουάνκαρ να παίζουν ως μπακ.

Από εκεί και πέρα, την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν ο Ρούμπεν, ο Κουρμπέλης και ο Τσέριν. Στην επίθεση θα πάρουν θέση ο Παλάσιος μαζί με τον Αϊτόρ στα άκρα και τον Σπόραρ ως σέντερ φορ.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Κώτσιρα, ο Έλληνας μπακ έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε να πάρει ρίσκο με τη συμμετοχή του και να υπάρξει ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Με Μιρ, αλλά χωρίς Μπαρσένας κόντρα στον Ατρόμητο

«Χτυπάει» Σαλάχ Εντίν ο Παναθηναϊκός - Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων!

Τσακίρης: «Οι μόνες πιθανές αλλαγές της ΑΕΚ στην Τρίπολη - Δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος»

Με Περέα, δίχως Νούνιες ο Ατρόμητος κόντρα στον Ηρακλή

Δεσύλλας: «Ο ορθολογικός τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και η σημασία του να παίρνει τ’ αποτελέσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Η αξιοποίηση του Μπανζά από τον Λίσι και η Νέα Τούμπα»

Σουργιάς: «Μέτρησε η ετοιμότητα του Χατζηγιοβάνη για τη μεταγραφή και… την αποστολή του ΟΦΗ»

Μπρινιόλι: «Κορυφαίος σύλλογος η ΑΕΚ - Θέλει να είναι πρωταγωνιστής ο Γιόβιτς»

Τσανάκας: «Ο Αλγουαθίλ θα πατήσει πάνω στη δουλειά του Μεντιλίμπαρ - Δύσκολο να παίξει ο Πιρόλα»

Σαββόπουλος: «Πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Μάνου Γκαρσία - Ο Σούταρ θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα του Άρη»