Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πάει Τούμπα με στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός, δεν κρίνει κάτι το ματς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα και τις εξελίξεις με τον Βοτανικό.

Για τη νίκη κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, χωρίς να τον… χαλάει και η ισοπαλία σε ένα ματς που δεν κρίνει κάτι πάντως, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι το πρώτο πολύ δύσκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού μακριά από τη Λεωφόρο. Όχι ότι δεν ήταν και στην Κρήτη, που πάντα είναι ιδιαίτερη, αλλά τώρα πάει στην Τούμπα, μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ματς. Ούτε αν κερδίσει παίρνει πρωτάθλημα, ούτε αν χάσει τελείωσαν όλα. Και σε χρονιές που είχε… ομάδαρες ο Παναθηναϊκός, δεν κέρδιζε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Στόχος είναι η νίκη, με αυτό το πλάνο πάει και θα αγωνιστεί. Προφανώς και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα, θα διατηρήσει το αήττητο. Αν το πάρει, θα αποκτήσει ψυχολογία, αλλά δεν κρίνει κάτι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του Κώτσιρα και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την 11άδα του «τριφυλλιού», που θα έχει λίγες αλλαγές.

Ενώ ο Δεσύλλας έκανε ξεχωριστή μνεία και στις τελευταίες εξελίξεις για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, με την δημοπράτηση και τα επόμενα βήματα που αναμένονται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x