Με το… ζόρι γίνονται οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» έχουν χτυπηθεί βάναυσα από τα προβλήματα, όπου στο πρόγραμμα της Παρασκευής (11/3) απουσίαζαν συνολικά επτά παίκτες! Συγκεκριμένα, εκτός παραμένουν οι δύο αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Οι Βασίλης Καββαδάς και Λευτέρης Μαντζούκας ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έχει ανεβάσει και εκείνος πυρετό.

Από ‘κει και πέρα, ο Στέφαν Γιόβιτς δεν είναι ακόμη σε θέση να ακολουθήσει φουλ πρόγραμμα εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ενώ νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο διεθνής γκαρντ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Κι όλα αυτά, ενώ το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/3, 20:00) το Περιστέρι, για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube