*Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, κάνοντας το 4x4 στις φιλικές του αναμετρήσεις.

*Αναμφίβολα, αυτό που κρατάμε είναι η μαγική ενέργεια του Μπερνάρ στο γκολ και το τέρμα του νεαρού Καλοσκάμη. Παρ' όλα αυτά, το «τριφύλλι» έβγαλε θέματα στη δημιουργία, φτιάχνοντας λιγότερες φάσεις από το χθεσινό ματς.

*Για αυτό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σηκωνόταν από τον πάγκο και τους έβαζε αρκετές φορές τις φωνές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

*Οι χαφ του «τριφυλλιού» δεν είχαν καλή εμφάνιση και ο Παναθηναικός έβγαλε προβλήματα στη δημιουργία, ενώ και οι ακραίοι του δεν «έφτιαξαν». Ωστόσο, οι «πράσινοι» κατάφεραν να νικήσουν χωρίς να απειληθούν, αλλά και χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα.

*Εν μέρει, υπάρχει η δικαιολογία για τα διαδοχικά φιλικά μέσα σε δύο ημέρες, ενώ είδαμε και πολλές αλλαγές, που έγιναν, ώστε να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής.

*Τέλος, υπήρξε… λήξη συναγερμού με τον Μπαρτ Σένκεφελντ που αποχώρησε προληπτικά από το ματς και απλώς αναμένεται να μείνει 2-3 ημέρες εκτός προπονήσεων, χωρίς να έχει υποστεί ευτυχώς κάποιον τραυματισμό.

Δείτε εδώ το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα από την Αυστρία για το φιλικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Δύσκολα ''χωνεύεται'' αυτή η γκέλα - Αδικαιολόγητη συμπεριφορά στα δυο γκολ που δέχεται η ΑΕΚ»

Κέρκεζ: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες - Χαίρεσαι να βλέπεις την ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Μας σταμάτησαν τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας - Δώσαμε φθηνά και ανόητα γκολ»

Stoiximan Super League: Τι ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας

Φωτιά στη μάχη του τίτλου: Τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην κορυφή!

Φρέναρε την ΑΕΚ και της έφερε… συγκάτοικους στην κορυφή ο Ατρόμητος!

Λουτσέσκου: «Φτάνουμε στο τέλος και πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια - Η δουλειά των παικτών είναι τοπ»

Tα τρία γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού

Παπαδόπουλος: «Να αλλάξουμε τη νοοτροπία και την ψυχολογία μας - Υπάρχει χρόνος να αντιδράσουμε»

Λουτσέσκου: «Ακόμη μία θλιβερή στιγμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ - Είμαστε όλοι δίπλα στην οικογένεια του παιδιού»