Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Εικόνα από το μέλλον το Μπερνάρ-Τζούριτσιτς στην 11άδα - Εκπλήσσει τους πάντες ο Φικάι»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την εικόνα των «πράσινων» στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου. Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε, αρχικά, στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, τονίζοντας ότι «η ομάδα θα μπορούσε να κάνει πολλά παραπάνω στο δημιουργικό κομμάτι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο».

Πρόσθεσε, λοιπόν, ότι αν υπάρχει κάτι, που μπορεί να κρατήσει το «τριφύλλι» από το εν λόγω παιχνίδι, είναι το γεγονός πως «ο Μπερνάρ ήταν και πάλι απόλυτα ουσιαστικός, κάνοντας τρομερή ενέργεια στο γκολ», ενώ στάθηκε και στον πιτσιρικά Φικάι, σημειώνοντας: «Έκανε καταπληκτικό παιχνίδι από αριστερά. Είναι 18 χρονών και δείχνει πράγματα με την μπάλα στα πόδια. Εκπλήσσει τους πάντες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και είναι δεδομένο ότι με την επιστροφή των ''πράσινων'' στην Ελλάδα θα γίνει επαγγελματίας. Έχει μια ποδοσφαιρική φινέτσα και αν δουλέψει το σώμα του την επόμενη διετία, πιστεύω ότι θα τον βλέπουμε πολύ περισσότερο».

Για τη συνύπαρξη στην 11άδα για ένα 20λεπτο των Μπερνάρ και Τζούριτσιτς, ο Αθανασίου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να είναι μια εικόνα από το μέλλον και ενόψει των αγώνων με την Ντνίπρο, τονίζοντας, ειδικά για τον πρώτο, ότι με τις εμφανίσεις του για την ώρα έχει εξασφαλισμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό φανέλα βασικού.

Στα μεταγραφικά, τέλος, ο ρεπόρτερ ανέφερε πως «έχουν προχωρήσει κάποια πραγματάκια και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να πω αν θα είναι στόπερ ή κάτι άλλο, καθώς δουλεύονται ταυτόχρονα διάφορες περιπτώσεις, σε διαφορετικές θέσεις».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αθανασίου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x