Τον αμοιβαίο σεβασμό τους φανέρωσαν στο φινάλε της αναμέτρησης ο Κέντρικ Ναν και ο Μπράις Κότον, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με τους Adelaide 36ers (106-89), που διεξήχθη μπροστά σε γεμάτη Qudos Bank Arena του Σίδνεϊ, στο πλαίσιο του 7ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι δύο σπουδαίοι σκόρερ αντάλλαξαν θερμή χειραψία και φανέλες μετά τη λήξη, δείχνοντας πως αναγνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Στατιστικά, ο Ναν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους (4/6 τρίποντα) και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Κότον σημείωσε 24 πόντους (3/10 τρίποντα), κατέβασε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ.

Δείτε βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού