Στη δυσκολία της αποστολής του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (5/11, 21:00) για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των «πράσινων» αναγνώρισε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σερβική ομάδα, ειδικά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κόουτς Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως οι τελευταίες νίκες της την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στη θέση «5», επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα δώσει μάχη για τη νίκη, παρά τις δυσκολίες και την απαιτητική έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Ειδικότερα, μετά την έλευση του κόουτς Ομπράντοβιτς παίζει εξαιρετικά και έχει πάρει σημαντικές νίκες που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εμείς, από την πλευρά μας, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στη θέση "5". Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απέδρασαν από το Μιλγουόκι οι Μπουλς

Φωτογραφήθηκε με Ρέτσο-Σάλιακα και έδωσε φανέλα του ο Παπανικολάου

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ