Η τελευταία και πιο καθοριστική συμφωνία για τον Παναθηναϊκό είναι πλέον γεγονός. Ο Κώστας Σλούκας, αρχηγός και ηγέτης της ομάδας, θα συνεχίσει να φορά το τριφύλλι στο στήθος μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ολοκληρώνοντας το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη διατήρηση του βασικού κορμού που οδήγησε τους «πράσινους» στην κορυφή της Ευρώπης.
Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο 35χρονος γκαρντ συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια χωρίς δεύτερη σκέψη. Η συμφωνία αυτή έρχεται να επισφραγίσει μια πορεία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023, όταν ο Παναθηναϊκός προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, αποκτώντας τον Σλούκα από τον «αιώνιο» αντίπαλο, Ολυμπιακό. Ο 35χρονος γκαρντ έγινε από την πρώτη στιγμή ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και οδήγησε το «τριφύλλι» στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της Euroleague, επιστρέφοντας τον σύλλογο στην κορυφή μετά από χρόνια.
Η παρουσία του Σλούκα παραμένει κομβική στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν, με τον έμπειρο άσο να συνεχίζει να προσφέρει σταθερότητα, ποιότητα και ηγεσία εντός και εκτός παρκέ. Στην τρέχουσα σεζόν της Euroleague, σε 8 συμμετοχές, μετρά κατά μέσο όρο 8,1 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 0,6 κλεψίματα και 10,4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, αγωνιζόμενος περίπου 19 λεπτά ανά παιχνίδι -αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητά του ακόμα και με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.
Η ανανέωση του αρχηγού έρχεται να συμπληρώσει τις προηγούμενες κινήσεις της διοίκησης, που έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή των Ναν, Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ, Γκραντ, Γκριγκόνις και Μήτογλου.
Διαβάστε Επίσης
Γιαννακόπουλος για Σλούκα: «Aθλητής με τέτοιο ήθος, αυτός και ο Φάνης - Από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει» Γιαννακόπουλος: «Τα βρήκαμε και με Σλούκα, τώρα μένει να πάρουμε και έναν ψηλό που έχουμε 12 και είναι όλοι τραυματίες»! Ναν: «Δύσκολο χωρίς σέντερ, αλλά θα βρούμε λύση» Αταμάν: «Φορμαρισμένος ο Ερυθρός Αστέρας - Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στη θέση Εκτός και ο Καλαϊτζάκης με Ερυθρό Αστέρα - Στην αποστολή ο Λεσόρ με δική του επιθυμίαΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






