Με πρωινή προπόνηση (11:00) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι φουλάρουν για το μεγάλο παιχνίδι, δίχως προβλήματα, και στοχεύουν φυσικά στη νίκη, που θα δώσει πολύτιμους βαθμούς, αλλά και ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Οι πράσινοι θα αναζητήσουν το πρώτο τους τρίποντο σε φετινό ντέρμπι. Είχαν έρθει ισόπαλοι 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ ηττήθηκαν από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι τα κίνητρα ενόψει του ματς της Κυριακής είναι πολλά.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα οι Βέλεθ, Σένκεφελντ. Δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ, που επιστρέφει μετά τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Στα χαφ η επικρατέστερη τριάδα είναι αυτή με Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και στην κορυφή ο Καρλίτος.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ίσως στην αποστολή με Σαχτάρ ο Βάργκα-Κανένας διαιτητής στην Ευρώπη δεν θα ακύρωνε το γκολ του Κουτέσα»

Αθανασίου: «Η χειρότερη εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα - Ο διαιτητής αλλοίωσε την εικόνα του ματς»

Σταματέλος: «Συγκλονιστικός ο Ρέτσος - Ο Αλγουαθίλ κέρδισε τη μάχη των πάγκων»

Το «Πάμε Ολυμπιακός» του Αλγουαθίλ μετά το ντέρμπι και η στιγμή που θύμισε… Σοσιεδάδ

ΠΑΟΚ-Καλαμάτα: Επιστροφή στην κανονικότητα με «ασπρόμαυρη» μονομαχία στην Τούμπα

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ρεκόρ… οιωνό τίτλου

Asteras AKTOR: Ο Μπαρτόλο έφτασε τα 30 γκολ στη Super League