Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έτσι πάει στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός-Τι έγινε με Τζαβίδα και Διούδη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά και τις υποθέσεις Τζαβίδα και Διούδη.

Εν αναμονή των τεστ κορωνοϊού ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Όλα θα κριθούν από τα τεστ. Ο Χουάνκαρ είναι καλά και αν δεν υπάρξουν απρόοπτα με τον Covid, η ενδεκάδα θα είναι Μπρινιόλι στο τέρμα, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας και Χουάνκαρ στην άμυνα, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες στο κέντρο και μπροστά Αϊτόρ, Παλάσιος και Καρλίτος», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρόωρη ολοκλήρωση της καριέρας του Σπύρου Τζαβίδα για ιατρικούς λόγους στα 20 του, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά, όπου οι «πράσινοι» αναζητούν χαφ και αριστερό μπακ με στόχο να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Τέλος, για την κρούση της Λέγκια για τον Σωκράτη Διούδη είπε πως «… ο Παναθηναϊκός δεν συζητά καν όταν έρχεται μια ομάδα να πάρει έναν τερματοφύλακα που είναι διεθνής χωρίς αντάλλαγμα. Εκεί τελείωσε η κουβέντα, όπως έγινε και με τον Μαουρίσιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x