Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως έχει καταλήξει σε ορισμένες σκέψεις όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει το «τριφύλλι» απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρουσιάζεται να μην έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Σανκαρέ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και είναι πιθανό να μείνει στον πάγκο στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, τη θέση τους στο αρχικό σχήμα θα διατηρήσουν ο Αλεξανδρόπουλος και ο Νιάς, ενώ την τριάδα θα συμπληρώνει ο Μαουρίσιο που εξέτισε την ποινή για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, ο Μακέντα φαίνεται πως διεκδικήσει θέση στην «πράσινη» επίθεση επί ίσοις όροις με τον Καρλίτος, ενώ ο Ιωαννίδης θα παραμείνει στην ενδεκάδα.

Η εναλλακτική για το δεξί άκρο της επίθεσης ακούει στο όνομα Αϊτόρ, ο οποίος δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά με τον ΠΑΟΚ έχει παράδοση στο σκοράρισμα (και στην κανονική διάρκεια είχε βρει δίχτυα και στο πρόσφατο 3-0 της Λεωφόρου).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Μιχάλη Γρηγορίου

Νικολακόπουλος: «Ανανεώνει άμεσα ο Τζολάκης με τον Ολυμπιακό, προχωράει και του Φορτούνη»

Νικολογιάννης: «Έβαλε σφραγίδα παντού με το ποδόσφαιρο του ο Σάρι -Μπαίνει στην αγορά με αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τα δεδομένα για Καμαρά στον ΠΑΟΚ - Μένουν Σβαμπ και Μεϊτέ, υπάρχουν δύο φορ που απασχολούν»

Κετσετζόγλου: «Το λιγότερο 6-7 μεταγραφές η ΑΕΚ-Ίσως πάρει και δύο τερματοφύλακες»

Σταματέλος: «Ο… προβληματισμός για Έσε και το μεγάλο ''θέλω'' του Ποντένσε»

Αθανασίου: «Ζωτικής σημασίας η πρόσληψη προπονητή έως την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό - Το μόνο πρόβλημα με Σάρι»

Athletic: «Τεχνικός διευθυντής στη Νότιγχαμ ο Συριανός, θα έχει ρόλο σε Ολυμπιακό και Ρίο Άβε»

Σάλος από δήλωση του Άμραμπατ για Κασεμίρο-Η διευκρίνιση του παίκτη της ΑΕΚ

Προχωράει για επιθετικό ο ΠΑΟΚ, αφού κλείσει Μεϊτέ και Καμαρά