Stoiximan Super League

Μακέντα: «Τελικός δίχως αύριο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Παιχνίδι τεράστιας σημασίας με άρωμα... τελικού χαρακτήρισε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού την αυριανή αναμέτρηση (25/4, 15:00) με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο (25/4, 15:00) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, που τους έριξαν στην πέμπτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και στο -5 από την τετράδα.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Φεντερίκο Μακέντα αναφέρθηκε στον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», τονίζοντας πως είναι τελικός δίχως αύριο. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως μοναδικός στόχος στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» είναι το διπλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα:

Για το παιχνίδι στην Τούμπα: «Αναμφισβήτητα θα το χαρακτήριζα σαν τελικό δίχως αύριο. Χάσαμε βαθμούς από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Δεν έχουμε άλλη εναλλακτική από το να πάμε στην Τούμπα και να πάρουμε τη νίκη».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν μας βρήκαν καλά, αν και αξίζαμε πολύ περισσότερα. Υπολείπονται όμως ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να βρεθούμε εκεί που πρέπει».

Για το τί πρέπει να προσέξει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε ακριβώς τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάμε στην Θεσσαλονίκη με μια μοναδική σκέψη στο κεφάλι μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μας».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες μετά από ενδεχόμενη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα πέντε παιχνίδια. Στόχος μας είναι τα κερδίσουμε και τα πέντε τελευταία ματς».

Για την αγωνιστική του κατάσταση και αν μπορεί να σκοράρει στην Τούμπα: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι έτοιμος, σας είπα τους στόχους μας. Προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ. Το βασικό δεν έχει ποιος θα σκοράρει, αλλά να κερδίσουμε το παιχνίδι».



Διαβάστε ακόμα:

Κρατάει... μπάλες και κρίνει την τύχη του στην Τούμπα
Οι σκέψεις του Μπόλονι για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x