Για δεύτερο συνεχές παιχνίδι πρωταθλήματος ο Τιν Γεντβάι σκόραρε για τον Παναθηναϊκό και «κλείδωσε» τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Ο Κροάτης στόπερ με τα δύο τέρματα που μετρά φέτος ισοφάρισε το ρεκόρ που έχει σε μια σεζόν στην καριέρα του. Είχε βρει δίχτυα δύο φορές, επίσης σε διαδοχικές αγωνιστικές, με τη Λεβερκούζεν το 2014/15, με την Άουγκσμπουργκ το 2018/19 και το 2021/22 με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Συνολικά ο 28χρονος άσος μετρά 14 γκολ στην καριέρα του και στα 14 αυτά παιχνίδια οι ομάδες του έχουν 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος