Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Έρχεται και παίζει με Ατρόμητο ο Μπακασέτας - Έσπασε τον κουμπαρά η διοίκηση, όπως και με Μαξίμοβιτς»

Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στο bwinΣΠΟΡ FM στο… πρόωρο ντεμπούτο του Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό και στις υπερβάσεις της διοίκησης για να ανέβει το επίπεδο μέσω «μεγάλων» μεταγραφών τύπου Μαξίμοβιτς.

Άμεσα περιμένει ο Νίκος Αθανασίου ότι θα κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό ο Τάσος Μπακασέτας δεδομένων των συνθηκών, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ έριξε και μια… ιδέα.

«Η είδηση της ημέρας είναι η άφιξη του Μπακασέτα που συμπέφτει μάλιστα με το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Δε θα ήταν κακή ιδέα να πάει στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να παρουσιαστεί στον κόσμο. Μην ξεχνάμε ότι αργεί ακόμα το να έχει κόσμο στο ποδόσφαιρο. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό με τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό, θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει και αρκετό χρόνο. Δεν έχει επιθετικό αυτή την στιγμή. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν γίνεται να παίξει τόσο γρήγορα ένας νεοφερμένος, ωστόσο εδώ έχουμε ειδικές καταστάσεις», τόνισε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντική την απόκτηση του Μαξίμοβιτς -που, τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται ότι θα έρθει το καλοκαίρι- από το «τριφύλλι» και μια από τις μεγαλύτερες του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς «έσπασε τον κουμπαρά και του έδωσε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια, όπως και στον Μπακασέτα, πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ».

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με οικονομικές υπερβάσεις.

Και κατέγραψε ως μεγάλο πρωταγωνιστή της χθεσινής νίκης των «πράσινων» τον Αϊτόρ, κάνοντας ειδική μνεία παράλληλα στον Γεντβάι, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν ενόψει και του ματς με τον Ατρόμητο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x