Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και σφυγμό στο μεγάλο ντέρμπι, καταφέρνοντας να επιστρέψει δυναμικά μετά το δύσκολο πρώτο δεκάλεπτο.

Παρότι ο Ολυμπιακός είχε χτίσει προβάδισμα 15 πόντων (28-13) και έδειχνε να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό, οι «πράσινοι» αντέδρασαν εντυπωσιακά στη δεύτερη περίοδο.

Με μπροστάρη τον Κέντρικ Ναν, που πέτυχε 14 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο αφού είχε μείνει άποντος στο πρώτο, ο Παναθηναϊκός άλλαξε εικόνα.

Σημαντική ήταν και η συμβολή του Ρογκαβόπουλου με 10 πόντους, σε ένα διάστημα όπου η ομάδα του Έργκιν Άταμαν έτρεξε επιμέρους σκορ 30-15 για το 43-43 του πρώτου ημιχρόνου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας ο Αταμάν - Σερέλης: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο»

Όσμαν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει ο Μπόλντγουιν - Θα το θυμόμαστε κι εμείς και ο κόσμος μας»

Χουάντσο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, καλύτερος παίκτης μας ο Ναν»

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι»

Πετρίδης: «Έχασε σημαντικό έδαφος ακόμα και για την κούρσα της 6άδας ο Παναθηναϊκός»