Εξωπραγματικό ήταν το πρώτο πεντάλεπτο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν στο παρκέ με πατημένο το γκάζι και να προηγούνται 20-5 στο πρώτο πεντάλεπτο.
Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε το ματς με εντυπωσιακή ευστοχία από την περιφέρεια, μετρώντας 4/4 τρίποντα!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν ο πρώτος σκόρερ στο εκρηκτικό αυτό διάστημα με 8 πόντους, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε 5, συνοδεύοντας την εμφάνισή του με ένα εκπληκτικό πόστερ κάρφωμα πάνω στον Τσέντι Όσμαν.
O Ολυμπιακός συνέχισε έτσι και στο επόμενο πεντάλεπτο του πρώτου δεκαλέπτου και όχι μόνο διατήρησε τη διαφορά στο +15, αλλά άγγιξε και το +20 κάποια στιγμή, με τον Σορτς να διαμορφώνει το 13-28 της περιόδου.
Cap can still move as he DETONATES at the rim ??#RivalrySeries I #MotorolaMagicMoment @Moto pic.twitter.com/GtY8I2dk7Y
— EuroLeague (@EuroLeague) January 2, 2026
Διαβάστε Επίσης
Το… έβαλε από το ΣΕΦ: Το μακρινό τρίποντο του Βεζένκοφ για το +15 του Ολυμπιακού Τρομερό poster κάρφωμα του Παπανικολάου στον Όσμαν! Τρίπλη αλλαγή από Αταμάν με γνώμονα την άμυνα στο ξεκίνημα του ντέρμπι! Αποθέωση στην είσοδο Παναθηναϊκού, αποδοκιμασίες για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα - Βίντεο του sport-fm.gr Ο θερμός εναγκαλισμός Αταμάν με Μπαρτζώκα πριν το τζάμπολ στο ντέρμπι «αιωνίων»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






