Τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος!

Ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού εξέφρασε την εκτίμησή του για την 11άδα των «ερυθρόλευκων», η οποία αναμένεται να είναι η εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Καρβάλιο.

Τόνισε, ωστόσο, πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες, που διεκδικούν θέση στην 11άδα, είτε να μπουν κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Είναι ο Ρέαμπτσιουκ, που αν ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα πάει στο πλάι του Σωκράτη ο Σισέ και ο Μανωλάς θα μείνει στον πάγκο, ο Τικίνιο αντί του Ελ Αραμπί και οι Μπουχαλάκης για μια θέση στα χαφ και ο Γκάρι Ροντρίγκες για τα άκρα.

Από εκεί και πέρα, φυσικά, υπάρχουν και οι επιλογές των Φορτούνη και Βαλμπουενά.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»