Stoiximan Super League

Η πιθανή 11άδα και το σχέδιο Γιοβάνοβιτς για νίκη στο ντέρμπι

Την πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού και το σχέδιο Γιοβάνοβιτς για νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε κατάμεστη Λεωφόρο, μάλιστα, μετά από 5 χρόνια, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης!

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (17/4, 21:30) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», αφού στάθηκε στο γεγονός ότι το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά από το 2017 και το νικηφόρο ντέρμπι τότε, και πάλι με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Καταρχήν, ο Παναθηναϊκός έχει και τους τρεις επιθετικούς του στην αποστολή, για πρώτη φορά μετά από καιρό, αφού βρίσκονται σε αυτήν και ο Μακέντα και ο Ιωαννίδης και ο Καρλίτος! Παράλληλα, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λύσεις και στα χαφ. Ο μόνος, ο οποίος λείπει, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης είναι ο Χουάνκαρ, μετά την «παράλογη αποβολή του στα Γιάννενα». Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, δε, σχολίασε ότι αντίστοιχη φάση έγινε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τον Μανέ και τον Κανσέλο και ο παίκτης της Λίβερπουλ δεν είδε ούτε κίτρινη κάρτα. Συμπλήρωσε ότι η έφεση για τις τρεις αγωνιστικές θα εκδικαστεί τη Μεγάλη Δευτέρα και λογικά θα πέσει η τιμωρία στη μία αγωνιστική, οπότε θα είναι κανονικά στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία τη Μεγάλη Τετάρτη.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λοιπόν, οι πιθανοί 11 είναι οι εξής: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης. Στη θέση του Χουάνκαρ θα παίξει ο Σάντσεθ.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας συμπλήρωσε από εκεί και πέρα ότι στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι να έχει την μπάλα ο Παναθηναϊκός, ειδικά στο ξεκίνημα, να πιέσει, να κλέψει μπάλες και βρει ανοργάνωτο τον Ολυμπιακό, προκειμένου να σκοράρει. Έχει δουλέψει, επίσης, πολύ στις στημένες φάσεις, καθώς οι Πειραιώτες είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι σε αυτές.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x