Η χρονιά μπορεί να ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό AKTOR, όμως η... τρέλα των οπαδών του δεν έχει σταματημό. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν μετά από 13 χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας για έβδομη φορά τη Euroleague, ενώ πήραν ξανά τα σκήπτρα και στην Ελλάδα, έπειτα από μια συγκλονιστική σειρά τελικών με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά οι πρωταγωνιστές για τον «επτάστερο» ήταν πολλοί, όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Ματίας Λεσόρ, ο Εργκίν Αταμάν, αλλά και ο... τελευταίος που μπήκε στην εξίσωση και κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων, Κέντρικ Ναν!

Ο Αμερικανός, πραγματοποίησε μια αδιανόητη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, κλέβοντας τις καρδιές των οπαδών του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ένας εξ αυτών δεν δίστασε να τον κρατήσει για πάντα... επάνω του «χτυπώντας» σε τατουάζ τη μορφή του, αλλά χωρίς τα δόντια που έχασε ο Αμερικανός κατά τη διάρκεια του Game 5 με τους «ερυθρόλευκους».




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι