Τα διαδικαστικά απέμειναν για την ολοκλήρωση της πώλησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως μετέδωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε στα 4,5 εκατ. ευρώ, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν αυτό που ήθελαν και να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

Ο 20χρονος διεθνής μέσος αναμένεται μέσα στη μέρα να πετάξει για την πορτογαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Αλεξανδρόπουλος γίνεται η δεύτερη ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου πίσω από αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ, µε την παραχώρησή του στη Λάτσιο το 2011 να αγγίζει τα 5,8 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός χαφ θα ξεπεράσει τον Μάρκους Μπεργκ, που είχε πωληθεί για 3,3 εκατ. ευρώ στην Αλ Αΐν το 2017, όπως φυσικά τις πωλήσεις του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ και του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην Πόρτο (µε 3 εκατ. ευρώ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας – Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Ενδεχομένως λανθασμένες οι καλοκαιρινές αποφάσεις - Ίσως το Champions League επηρεάζει το μυαλό των παικτών»

Τετέι: «Ο κόουτς μού έχει δώσει ρόλο που μπορώ ν' ανταπεξέλθω - Με τον καιρό θα γίνω ακόμα καλύτερος»!

Αντίνο: «Τα δώσαμε όλα, μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

Κετσετζόγλου: «Σαν να μην μπήκε στο ντέρμπι η ΑΕΚ, έχασε εύκολα - Φάνηκε πόσο λάθος έκανε με το δεξί μπακ...»

Νίστρουπ: «Νικήσαμε με διαφορετικό τρόπο, έτοιμοι να δώσουμε χαρές στον κόσμο – Σπουδαία ομάδα η ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο και αυτό είναι απαράδεκτο, ο Ρότα με το ζόρι περπατούσε και ανέπνεε»!

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ

Συγκλονιστικός ο Αντίνο: Ασταμάτητα τρεξίματα, γκολ και… λύσσα για τη νίκη