Τα διαδικαστικά απέμειναν για την ολοκλήρωση της πώλησης του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως μετέδωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες έκλεισε στα 4,5 εκατ. ευρώ, με τους «πράσινους» να πετυχαίνουν αυτό που ήθελαν και να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

Ο 20χρονος διεθνής μέσος αναμένεται μέσα στη μέρα να πετάξει για την πορτογαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Αλεξανδρόπουλος γίνεται η δεύτερη ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου πίσω από αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ, µε την παραχώρησή του στη Λάτσιο το 2011 να αγγίζει τα 5,8 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός χαφ θα ξεπεράσει τον Μάρκους Μπεργκ, που είχε πωληθεί για 3,3 εκατ. ευρώ στην Αλ Αΐν το 2017, όπως φυσικά τις πωλήσεις του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ και του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην Πόρτο (µε 3 εκατ. ευρώ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο