Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα κινηθεί ξανά με τον πετυχημένο τρόπο Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»

Στη «συνταγή» Γιοβάνοβιτς, που αν και χρονοβόρα έχει αποδειχθεί επιτυχημένη και γι' αυτό θα την ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός και στο πλάνο απόκτησης 2 χαφ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Το πλάνο του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολόπουλου, επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός μιλάει για δυο χαφ, ωστόσο υπογράμμισε ότι οι «πράσινοι» θα κινηθούν ξανά βάσει του (αποδεδειγμένα επιτυχημένου) τρόπου Γιοβάνοβιτς.

Παρόλο που υπενθύμισε λοιπόν ότι ο Σέρβος δεν παίρνει παίκτες απλά για να γεμίζει το ρόστερ, εκτίμησε ότι θα δεδομένα θ' αποκτηθεί ένας και με τη λήξη των μεταγραφών στις 15 Σεπτέμβρη θα προλάβει να έχει βρει κι άλλον έναν που να του κάνει 100%.

Όσο για το ματς με τον ΟΦΗ, σημείωσε ότι δόθηκε βάρος στην τελευταία προπόνηση στις στατικές φάσεις, ενώ επανέλαβε ότι για βαθμολογικούς λόγους (αλλά και εξαιτίας της αρνητικής παράδοσης των τελευταίων χρόνων) ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει νικητής από την Κρήτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x