Υπήρχε… φωτιά, τελικά, στα δημοσιεύματα νωρίτερα από Βραζιλία για τον Ζόνας Τορό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης προβάρει τα πράσινα του Παναθηναϊκού!

Οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του 23χρονου αριστερού εξτρέμ (μπορεί να παίξει και δεξιά), ο οποίος, ωστόσο, θα έρθει ως επένδυση για το μέλλον και θα δοθεί δανεικός. Πρέπει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τη Σάο Πάολο λήγει σε έξι μήνες, αλλά θα μείνει ελεύθερος και θα αποκτηθεί -όπως όλα δείχνουν- από το «τριφύλλι».

Φυσικά, δεν είναι ο εξτρέμ, που ψάχνει ο Παναθηναϊκός, για να πλαισιώσει Παλάσιος-Αϊτόρ, αλλά είναι μια επένδυση μελλοντική και ανάλογα με την εξέλιξή του, ενδέχεται αργότερα να τον δούμε με την πράσινη φανέλα.

Ο Τορό έχει 48 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ στη Σάο Πάολο, παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Atletico Clube Goianiense, «γράφοντας» 15 συμμετοχές με 1 γκολ, αλλά και αυτή της Sport Club do Recife (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ).



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!