Πρωινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη το Σάββατο (24/09) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τυς με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Κώτσιρας, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Άντραζ Σπόραρ, Άνταμ Τσέριν, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Ένις Τσόκαϊ.

Θυμίζουμε ότι αύριο (25/09) στις 11 το πρωί, στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού θα γίνει φιλικό ανάμεσα στην πρώτη και στην δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Με Μιρ, αλλά χωρίς Μπαρσένας κόντρα στον Ατρόμητο

«Χτυπάει» Σαλάχ Εντίν ο Παναθηναϊκός - Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων!

Τσακίρης: «Οι μόνες πιθανές αλλαγές της ΑΕΚ στην Τρίπολη - Δεν μπορεί να χάσει άλλο έδαφος»

Με Περέα, δίχως Νούνιες ο Ατρόμητος κόντρα στον Ηρακλή

Δεσύλλας: «Ο ορθολογικός τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και η σημασία του να παίρνει τ’ αποτελέσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Η αξιοποίηση του Μπανζά από τον Λίσι και η Νέα Τούμπα»

Σουργιάς: «Μέτρησε η ετοιμότητα του Χατζηγιοβάνη για τη μεταγραφή και… την αποστολή του ΟΦΗ»

Μπρινιόλι: «Κορυφαίος σύλλογος η ΑΕΚ - Θέλει να είναι πρωταγωνιστής ο Γιόβιτς»

Τσανάκας: «Ο Αλγουαθίλ θα πατήσει πάνω στη δουλειά του Μεντιλίμπαρ - Δύσκολο να παίξει ο Πιρόλα»

Σαββόπουλος: «Πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Μάνου Γκαρσία - Ο Σούταρ θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα του Άρη»