Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Μέσα στον Οκτώβρη η δημοπράτηση – Τα επόμενα βήματα για Βοτανικό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις τελευταίες εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού αλλά και την κατάσταση που επικρατεί σε αγωνιστικό επίπεδο.

Όλα τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το νέο γήπεδο ταυ Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, εστιάζοντας στο κομμάτι της δημοπράτησης του έργου.

«Περιμένουμε μέσα στον Οκτώβρη να προχωρήσει η δημοπράτηση για το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θα είναι 15, θα είναι 20 του μήνα, θα το δούμε. Υπάρχει μια εκτίμηση ότι θα έχει προχωρήσει έως τότε, είναι το επόμενο και πιο σημαντικό βήμα για να τρέξει η Διπλή Ανάπλαση. Καθυστέρησε για οργανωτικά ζητήματα του Δήμου Αθηναίων. Την εβδομάδα που μας πέρασε υπήρχαν επαφές ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Δήμο για να βάλουν κάτω τα τεύχη και να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει ένα χρονικό διάστημα μέχρι ενός έτους για να προκύψει η εταιρία που θα αναλάβει το έργο. », είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε το «τριφύλλι» θα… φορτσάρει από εβδομάδα για την προετοιμασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ περιμένοντας παράλληλα και την επιστροφή του Γιάννη Κώτσιρα για την Τούμπα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x