Για τα θετικά αποτελέσματα στα τελευταία τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού αλλά και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μίλησε ο Αμερικανός φόργουοντ του «τριφυλλιού» Ντουέιτ Μπέικον μετά την άνετη επικράτησε επί του ΠΑΟΚ με σκορ 87-63 για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» ήταν ο MVP πετυχαίνοντας 21 πόντους απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κερδίσαμε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε. Νιώθουμε καλά, παίζουμε καλά στην άμυνα, ο Πάρις παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως και ο Ουίλιαμς και ο Παπαγιάννης. Και όλα τα παιδιά είναι σημαντικά.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλω να κάνω τη διαφορά. Στην Ευρωλίγκα ήταν λίγο χαμηλά ο Παναθηναϊκός όταν ήρθα. Θέλω να γίνω το κομμάτι που έλειπε από την ομάδα και μου αρέσει ο ρόλος μου.

Κάθε μέρα είναι κίνητρο για μένα. Η οικογένειά μου είναι το κίνητρό μου, με υποστηρίζουν, κάθε μέρα θέλω να παίζω μπάσκετ και οι προπονητές μου προσπαθούν να με ηρεμήσουν. Η δουλειά μιλάει από μόνη της.

Έχουμε όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε. Νιώθω άνετα και θέλω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με… Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος