Ελλάδα

Ράντονιτς: «Είμαι ικανοποιημένος, θα δούμε αύριο για Γκριγκόνις»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στη φετινή Βasket League και διέλυσε τον ΠΑΟΚ με σκορ 87-63. Ο προπονητής των «πρασίνων», Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέρθηκε μετά τον αγώνα στην ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας, στο επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και στον τραυματισμό του Μάριους Γκριγκόνις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαυροβούνιου τεχνικού:

«Δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα μέσα σε 48 ώρες. Η προσέγγιση μας ήταν καλή. Έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμάσουμε για το επόμενο ματς».

Για την πορεία του Γκριγκόνις και αν τον προβληματίζει η εικόνα της τέταρτης περιόδου: «Για τον Γκριγκόνις θα δούμε αύριο που θα έχουμε περισσότερα. Πρέπει να το ελέγχουμε και να δούμε γιατί. Γιατί για το ματς αυτό έπρεπε να έχουμε καλή προσέγγιση. Για εμάς ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε λεπτά συμμετοχής και ξεκούραση σε παίκτες που έπαιξαν πολύ».

Για το αν αυτά τα παιχνίδια βοηθούν τον Παναθηναϊκό να βρει ρυθμό: «Πρώτα από όλα για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να πούμε για το πρόγραμμα γιατί ήταν δύσκολο με δύο παιχνίδια που ήταν απαιτητικά και είχαν πολλή πίεση. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Δίνουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο».

Για το αν προετοιμάζει την ομάδα ενόψει του ντέρμπι αιωνίων: «Πρέπει να παίξουμε για αυτό το παιχνίδι, για την προσέγγιση που θα έχουμε. Είχαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε. Είμαι ικανοποιημένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x