Την προετοιμασία του για την έναρξη των playoffs της Ευρωλίγκας και των δύο πρώτων αναμετρήσεων με αντίπαλο τη Βαλένθια στην Ισπανία την ερχόμενη Τρίτη (28/04) και Πέμπτη (30/04) ξεκίνησε σήμερα ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το μεσημέρι στο Telekom Center Athens, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος θέλησε να δείξει έμπρακτα την πίστη και τη στήριξή του στην ομάδα πριν από τις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες.

Από τη σημερινή προπόνηση προέκυψε ένα απρόοπτο, καθώς ο Τσέντι Όσμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους αθλητές, προπονήθηκαν κανονικά, ολοκληρώνοντας όλο το πρόγραμμα, με την προσοχή πλέον να στρέφεται στην κατάσταση του Τούρκου φόργουορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεσόρ: «Εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας, όχι την Εφές – Χτίζουμε τη μεταξύ μας χημεία εκτός παρκέ»

Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τους πιο επιδραστικούς παίκτες της EuroLeague»

Προπονήθηκε ο Πίτερς και πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό

Ομπράντοβιτς: «Ξέρουμε ότι η Εφές μπορεί να παίξει ωραίο μπάσκετ - Έχουν αυξηθεί οι προσδοκίες»

Με Τζόουνς και Γιαμπουσέλε το Top 10 της 8ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα!

Ποέτα ενόψει Ολυμπιακού: «Να χτίσουμε πάνω στην πρόοδο που έχουμε σημειώσει»

Χωρίς Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές

Έτοιμη να μετακομίσει στην Κύπρο η Μακάμπι: Πότε θα δώσει εκεί το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό

Μπαρτζώκας: «Έδειξε τις δυνατότητές της κόντρα στον Παναθηναϊκό η Αρμάνι - Σημαντική η διάθεση του Πλώτα»

Τζόουνς: «Μας έλειψε ο Νίκολα, αλλά βγήκαμε μπροστά – Με το στυλ και την άμυνά μας κόντρα στην Αρμάνι»