«Μπήκε» και υπολογίζεται για Λαμία ο Βιλένα!

Ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο, παραχωρώντας τη θέση του στον Άνταμ Τσέριν, πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη και υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Σαββατιάτικο ματς στο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν στο Κορωπί, με τον Σέρβο τεχνικό να δίνει έμφαση στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, ενώ οριστικά εκτός για το ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» έχει τεθεί ο Χουάνκαρ που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που του προκλήθηκε από την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:o

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Στο πρόγραμμα της ομάδας μπήκε ο Τόνι Βιλένα, ξεπερνώντας τον τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθως αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στην εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

Αθανασίου: «Το διαφορετικό ''κατόρθωμα'' του Παναθηναϊκού του Μπενίτεθ»

Προσωρινή ανησυχία με το παιδί του Μουκουντί που χάθηκε - Πανηγύρισε όλο το γήπεδο όταν βρέθηκε!

Στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας το 14ο πρωτάθλημα της ΑΕΚ!

ΠΑΟΚ: «Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας - Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί και θα γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές»

Το έψαξαν… στρατιώτες, το πήγε ο Ηλιόπουλος με τις πάντες: Η φοβερή άφιξη του τροπαίου στην Allwyn Arena!

Μπενίτεθ: «Θα βελτιώσουμε και θα ενισχύσουμε την ομάδα - Πρέπει να υπάρχει πίστη…»

Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο, δεν μου έχουν πει το αντίθετο»