Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «16 γκολ από τα φορ του φέτος ο Παναθηναϊκός - Θέλει γρήγορο γκολ με Λαμία»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FΜ o Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού. Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αρχικά στάθηκε στο ματς με τη Λαμία, ενώ στην συνέχεια ανέφερε και μια πιθανή ενδεκάδα.

«Οι απώλειες με τους μικρομεσαίους αντιπάλους μειώνονται. Το ματς του Σαββάτου πρέπει να το πάρει, είναι ένα παιχνίδι με μια ομάδα που είναι καλύτερη από πέρυσι. Είναι μια ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι πολύ σκληρά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Δεν πρέπει να πάει ο κόσμος στη Λαμία γιατί δεν θα μπουν όπως άλλες χρονιές. Από νωρίς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει γκολ. Θα δούμε ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και υπάρχουν και τα γνωστά προβλήματα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Η μεγαλύτερη ευλογία για έναν προπονητή είναι να έχει τρία τέτοια φορ όπως έχει ο Παναθηναϊκός, έχει πάρει 16 γκολ από τους επιθετικούς του φέτος. Προβάδισμα για το ματς έχει ο Ιωαννίδης, αλλά θα δούμε. Ο Γιοβάνοβιτς την απόφαση για την 11αδα την έχει πάρει, το θέμα είναι ότι επειδή έρχονται μαζεμένα ματς θα μοιραστεί ο χρόνος μεταξύ Ιωαννίδη και Σπόραρ».


Τέλος, αναφέρθηκε και στην αυριανή (03/11) εκδίκαση της έφεσης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x