Αποστολή στην Αυστρία: Διονύσης Δεσύλλας.

*Προπόνηση για... λίγους ήταν η σημερινή για τον Παναθηναϊκό την επομένη της φιλικής νίκης (2-0) επί της Πετρολούλ. Απολύτως φυσιολογικό. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί και σήμερα νέο φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 (19:00), συνεπώς δε θα μπορούσε να γίνει προπόνηση με όλους τους ποδοσφαιριστές και σε υψηλή ένταση.

*Οσοι αγωνίστηκαν χθες για μεγάλο διάστημα έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικα. Αναφερόμαστε σε όσους δεν έπαιξαν καθόλου χθες ή πήραν τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής.

*Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε σήμερα ο Αϊτόρ, ενώ ο Ιωαννίδης συνέχισε την αποφόρτιση και σήμερα. Ο Τσέριν που χθες δέχθηκε ένα χτύπημα, δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά αποφασίστηκε να μείνει 1-2 ημέρες εκτός κανονικού προγράμματος.

*Το πρόγραμμα είχε διάρκεια περίπου 40 λεπτά και περιελάμβανε, μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, δίτερμα στο μισό γήπεδο. Οι ομάδες ήταν οι εξής: Ροζ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Φικάι, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Κλάινχαϊσλερ, Μαντσίνι, Φρόκου. Μαύροι: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κάτρης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Καμπετσής. Μπαλαντέρ ο Καλοσκάμης.

Άντραζ Σπόραρ είχε κέφια και σημείωσε και τα δυο γκολ στο μίνι δίτερμα για τους "μαύρους". Ο Σλοβένος εκτέλεσε δυο φορές την αντίπαλη εστία και πήρε τα "μπράβο" των συμπαικτών του. Φάση η οποία ξεχώρισε ήταν και ένα εξαιρετικό σουτ του Κλεΐνχέισλερ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube