Στις προπονήσεις, με φόντο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την πρώτη αγωνιστική των playoffs, επιστρέφει σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που πήρε από τον Φατίχ Τερίμ.

Οι «πράσινοι» πιάνουν δουλειά για το πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Φάληρο, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η νίκη μοιάζει με αυτοσκοπό για το «τριφύλλι» και ο Τερίμ θέλει να προετοιμάσει τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά τους παίκτες του για την πρώτη μεγάλη μάχη στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης.

Στη διάθεση του Τούρκου προπονητή επιστρέφει ο Γουίλιαν Αράο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Αρκετές πιθανότητες έχει και ο Χουάνκαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Διπλή η ανάγνωση του ματς στην Τούμπα, να δούμε πως θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός στα επόμενα ματς»

«Βράζει» ο Μπούσης με το ακυρωθέν γκολ του ΟΦΗ

Άρης: «Κανένα ενδιαφέρον για εξαγορά της ΠΑΕ - Σενάρια από χρηματοδοτούμενα τρολ»

MVP Μαρτίου ο Τετέι στον Παναθηναϊκό

Σταματέλος: «Ακούμε δηλώσεις μετά από κάθε ματς και στο επόμενο ντέρμπι έχουμε χειρότερη εμφάνιση»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ δεν κώλωσε στο γήπεδο που πέρσι διαλύθηκε-Θα κρίνει πολλά η 2η αγωνιστική»

Ο Παπαδόπουλος στο Πανσερραϊκός - Asteras Aktor

Ξέσπασε η σύζυγος του Λουτσέσκου κατά των Ρουμάνων δημοσιογράφων: «Κρυβόμασταν κάτω από τα καθίσματα»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση που είχε ο ΠΑΟΚ - Έχει ξεχάσει τις δυνατότητές του λόγω των απουσιών»

Δεσύλλας: «Συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και τη νίκη αν ήταν πιο τολμηρός - Κορυφαίος όλων ο Ίνγκασον»