Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Με αναβολή θα μπορέσει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του ο Παναθηναϊκός - Αυτοί ήταν οι κορυφαίοι ως τώρα»

Ο Νίκος Αθανασίου εξήγησε στο bwinΣΠΟΡ FM πώς ενδεχόμενη αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs μπορεί να ωφελήσει τον Παναθηναϊκό και έδωσε τα δικά του… Όσκαρ με αφορμή το τέλος της regular season!

«Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική όσον αφορά τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το αν θα προλάβουν να είναι στην διάθεση του Τερίμ για το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο Χουάνκαρ, ο οποίος δεν είναι πολύ πιθανό, τελικά, να προλάβει, ενώ να δούμε τι θα γίνει με τον Σένκεφελντ, που τον ταλαιπωρεί μια τενοντίτιδα και τον Βέρμπιτς, που έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Ο Γεντβάι έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να είναι έτοιμος. Από τη στιγμή, που δεν έχει αρχίσει η προετοιμασία, δεν έχει να πούμε πολλά πράγματα σε τακτικό επίπεδο», ανέφερε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα είναι καλύτερο για το «τριφύλλι» να υπάρξει αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs, αφού θα υπάρξει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να δουλέψει σωστά και καλά πάνω στις αδυναμίες που έχει, αν και ρεπορταζιακά τόνισε πως στον Παναθηναϊκό δεν… τρελαίνονται με αυτή την προοπτική.

Δίνοντας τα δικά του «βραβεία» για τη regular season, ο Αθανασίου χαρακτήρισε ως κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού τους Ιωαννίδη, Κώτσιρα, Αράο και Μπερνάρ και… βατόμουρα τους Βιλένα, Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς και Βέρμπιτς, εξηγώντας και το γιατί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x