Με ξεκάθαρο τρόπο εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα του Παναθηναϊκού οι φίλοι του που βρέθηκαν στο Μόναχο.

Βλέποντας την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι… αποκαρδιωτική και στην αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, έστειλαν σαφές μήνυμα. Την ώρα που ο Ρούμπιτ εκτελούσε βολές, κάνοντας το 76-60 με 2/2, οι οπαδοί του «τριφυλλιού», φώναζαν το σύνθημα: «Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός».

Υπενθυμίζεται ότι στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα για την Basket League τη Δευτέρα υπήρξαν συνθήματα κατά πάντων. «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή και όποιος δεν γουστάρει, να πάει να γ@@@θεί» και στη συνέχεια «Αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός», είχαν αναφέρει τότε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια

Βρούτσης: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φτιάξει το πρόβλημα στο ΣΕΦ -Γι’ αυτό δεν αναβάλαμε το πόλο του Παναθηναϊκού

Πετρίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δίνει μια επιπλέον λύση ο Γιουρτσέβεν»

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα