Ελλάδα

Συνθήματα κατά πάντων με το… τζάμπολ στην Πάτρα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει το τζάμπολ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα και οι «πράσινοι» οπαδοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά πάντων για την εικόνα του «τριφυλλιού»!

Κράξιμο με το «καλησπέρα» στην Πάτρα!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να γίνει το τζάμπολ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα και οι «πράσινοι» οπαδοί, που βρίσκονται στο «Δημήτρης Τόφαλος», άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά πάντων για την εικόνα του «τριφυλλιού» και φέτος, με το πράγμα, φυσικά, να φτάνει στο… πικ του μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Παρασκευής!

Αρχικά φώναξαν το «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή και όποιος δεν γουστάρει, να πάει να γ@@@θεί» και στη συνέχεια «Αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός»!

Θυμίζουμε, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (02/01) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, αναμένονται άμεσα οι αποφάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αλλαγές στον Παναθηναϊκό.

«Περιμένουμε όλοι τις αποφάσεις του Γιαννακόπουλου τις επόμενες μέρες. Ακόμη είναι ασαφές τι αφορούν οι αλλαγές στις οποίες αναφέρθηκε. Δείχνει δύσκολο να συνεχίσει ο Ράντονιτς, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρξει θέμα με τον Πεδουλάκη ή και με αλλαγές στο ρόστερ. Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν τραγικός και ακόμη και τώρα η ομάδα έχει τρομερές ελλείψεις, ειδικά στους ψηλούς», ανέφερε.

«Ο Παναθηναϊκός μοιάζει παραδομένος στη μοίρα του και απέχει χιλιόμετρα από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μετά από ένα τετράμηνο δουλειάς παρουσιάζει το απόλυτο τίποτα σε επίπεδο ομαδικής λειτουργίας και πρέπει κάτι να αλλάξει γιατί η χρονιά κινδυνεύει να χαθεί τελείως. Ήδη στην Ευρωλίγκα μοιάζει από τώρα χαμένη, βάσει της εικόνας της ομάδας», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x