Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το αήττητο στα πλέι οφ, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και πλέον έχει στραφεί εδώ και μέρες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι «πράσινοι», έχοντας επιστρέψει στις ευρωπαϊκές θέσεις, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Ο στόχος ενόψει του αγώνα στους «Ζωσιμάδες» είναι η νίκη, που αν έρθει θα είναι η δεύτερη σερί στα πλέι οφ και φυσικά θα δώσει εξτρά ώθηση στην ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του με αυτό το σκεπτικό. Γνωρίζει πολύ καλά ότι θα βρει απέναντί του μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, η οποία θα παίξει κλειστά και θα κοιτάξει να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να βρει τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και φυσικά να έχει γρήγορες αντιδράσεις και επιστροφές για να «απαντήσει» σε ενδεχόμενο επιθετικό τρανζίσιον του ΠΑΣ. Πάνω σε αυτά δουλεύει ο Σέρβος προπονητής.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσει τον Κουρμπέλη ή τον Αλεξανδρόπουλο αντί του τραυματία Βιγιαφάνιες. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ικανότητάς του στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της δημιουργίας. Αλλαγές στις υπόλοιπες θέσεις του βασικού σχήματος δεν αναμένονται να γίνουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!