Στη «βόμβα» που πυροδότησε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα, αλλά και στη σημασία της προσθήκης του πολύπειρου γκαρντ, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός, ενέτεινε το ενδιαφέρον του τις τελευταίες ώρες για τον Κώστα Σλούκα και πήρε την απόφαση να κινηθεί ακαριαία και αποφασιστικά για να τον ντύσει στα πράσινα: «O Παναθηναϊκός προσέθεσε στο ρόστερ έναν ηγέτη με νοοτροπία νικητή και αυτό μπορεί να το μεταλαμπαδεύσει και στους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Σλούκας πλέον αλλάζει το στάτους της ομάδας αλλά και το τοπίο. Δεν ξέρω αν μπορεί η προσθήκη του στο ρόστερ μπορεί να κάνει και τον Παπαγιάννη να παραμείνει. Σίγουρα δεν υπήρξε καμία ''κλοπή'' του Σλούκα από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης έφυγε από τον Ολυμπιακό»
.

Αναφορικά με το... παρασκήνιο της μεταγραφής ο Γιώργος Πετρίδης ανέφερε: «Μέχρι την Πέμπτη δεν είχε γίνει καμία πρόταση για τον παίκτη. Είναι και μεγάλη νίκη του Γιαννακόπουλου η συγκεκριμένη μεταγραφή γιατί πέραν των φημών περί συμφωνίας με τη Φενέρ, μπήκαν σφήνα και η Αρμάνι με την Παρτίζαν».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube