Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού την επομένη της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως δεν περίμενε κανείς τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα σε Λεωφόρο και Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας συγκεκριμένα για τους «πράσινους» πως «έχασαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είναι αυτοκτονία, αλλά δεν… πληγώνει πολύ τον Παναθηναϊκό, αφού και η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό».

Και πρόσθεσε: «Και είναι χαμένη ευκαιρία, γιατί μετά την ισοφάριση του ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πάρει το παιχνίδι. Για εμένα το λάθος ήταν ότι μετά το 1-0 δεν συνέχισε να πιέζει, για να φτάσει στο 2-0».

Σχολίασε, εξάλλου και την κριτική οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ματίας Αλμέιδα. «Όταν δύο ομάδες έχουν κάνει 77 βαθμούς και μάχονται για το πρωτάθλημα και ο ένας λέει τον Αλμέιδα ''μυρωδιά'' και ο άλλος ''Ιβάν, φύγε'', το έχω γράψει πολλές φορές, αυτό δείχνει ότι είμαστε η πιο άμπαλη χώρα στον πλανήτη. Σηκώνω τα χέρια ψηλά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αθανασίου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βγαίνουν τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Τσακίρης: «Ο στόχος για διπλό στο Φάληρο υπήρχε και πριν το 2-0 της Τούμπας - Τα ματς… αίμα και άμμος πάνε στον Αλμέιδα»

Όρτα: «Έπαιξε ρόλο η κούραση, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα - Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαια θα κριθεί μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το φετινό πρωτάθλημα»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν ήμασταν καλοί, μόνο νίκες μέχρι το τέλος - Δεν γίνεται να περιμένουμε τον τελικό για να βγούμε Ευρώπη»

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ με τους οπαδούς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών και τα σενάρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Λουτσέσκου: «Ξεκινήσαμε από το… μείον και φτάσαμε στο 56ο παιχνίδι να διεκδικούμε τον τίτλο»

Κούγιας: «Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και όχι οι… εγκληματικές οργανώσεις»