Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ αναφορικά με την ενδεκάδα, υπογραμμίζοντας ότι δεδομένα θα υπάρχουν εκπλήξεις, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η φιλοσοφία και το σκεπτικό που θα έχει η ομάδα θα είναι η ίδια: «Πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ντραγκόφσκι. Ούγκο Γεντβάι στόπερ ίσως στα στόπερ και Αράο στα χαφ και δεδομένα Μπακασέτας μπροστά. Θα είναι ενδεκάδα με εκπλήξεις. Όπως από την πρώτη ημέρα. Δεν αλλάζει σκεπτικό και φιλοσοφία ο Τερίμ. Mόνο οι νίκες είναι ο στόχος»

Στη συνέχεια στάθηκε στην κρίσιμη εβδομάδα που ακολουθεί για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι τα δυο ντέρμπι σε συνδυασμό με τη ρεβάνς κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, ίσως καθορίσουν τη σεζόν: «Αυτή και την επόμενη Κυριακή παίζει τη μοίρα του. Αν είναι στην πρώτη θέση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ σημαντικό. Πολύ κρίσιμη ομάδα. Ίσως στο τέλος της χρονιάς θυμόμαστε αυτή την εβδομάδα.»

Tέλος ο Τάσος Νικολογιάννης, στάθηκε και στην απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ από την αποστολή: «Ο Σενκεφελντ είναι 4η λύση στα μάτια του Τερίμ από τη στιγμή που ήρθαν Ούγκο και Ακαϊντίν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τελειωμένος. Αν προσαρμοστεί στα "θέλω" του προπονητή θα ξαναπαίξει. Όσο είναι όλοι υγιής θα βρίσκεται εκεί στην ιεραρχία».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ