Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός για Ράντονιτς - Δεν θέλει Ελλάδα, ακόμη ανοιχτό για Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς, που αποτελεί μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σέρβος φέρεται να μην ενδιαφέρεται για Ελλάδα.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει 6 χειμερινές μεταγραφές, ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στον Νεμάνια Ράντονιτς, προσπαθώντας να τον αποκτήσει από την Τορίνο.

Το γαλλικό «Foot Mercato» μεταφέρει μια νέα και άγνωστη πληροφορία όσον αφορά τον Σέρβο εξτρέμ. Συγκεκριμένα, τονίζει πως για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε εκτός από τους «ερυθρόλευκους» και ο Παναθηναϊκός, χωρίς να προχωρήσει πάντως το θέμα περισσότερο από μια απλή επαφή.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες που δίνει το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζεται πως ο παίκτης είναι ανεπιθύμητος στην Τορίνο μετά από κάποιους διαπληκτισμούς με τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Τζούριτς. Η ομάδα τον έχει τοποθετήσει στη μεταγραφική λίστα και έχει βρεθεί σε επαφές με αρκετούς συλλόγους, ωστόσο καμία από τις περιπτώσεις μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει.

Σχετικά, τέλος, με το πού θα καταλήξει ο παίκτης, το γαλλικό Μέσο σημειώνει πως ο Ράντονιτς δεν ενδιαφέρεται για την προοπτική της Ελλάδας, χωρίς να έχει κλείσει πάντως οριστικά την «πόρτα» στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ως ένας πιθανός μεταγραφικός προορισμός του, παρουσιάζεται η Σαλερνιτάνα, που προσπαθεί να ενισχυθεί ώστε να μείνει στη Serie A.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x