Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, κάνοντας, φυσικά και το σχόλιό του για το φιλικό με τη Γουότφορντ, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης από την Αυστρία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ομάδας, «στάθηκε μια χαρά στο γήπεδο και νομίζω ότι άρχισε η σεζόν εκεί όπου τελείωσε η περσινή: Με αρχή, μέση, τέλος και συνοχή! Η συνοχή των γραμμών, για παράδειγμα, όταν αμύνεται η ομάδα, ήταν άσκηση χθεσινή. Όταν τα βλέπει αυτά, φυσικά, ικανοποιείται ο προπονητής. Είναι φως φανάρι πως είναι άλλη αφετηρία η φετινή, καμία σχέση με πέρυσι. Την έχει στρώσει την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς και τώρα βελτιώνει, όπως είπε και ο Κουρμπέλης».

Και πρόσθεσε: «Φάνηκε, πάντως, η έλλειψη στη θέση ''10'' και ''9'', αλλά θα πάρει ο Παναθηναϊκός πάρα πολύ καλό παίκτη και για την πρώτη και παίκτη-σημείο αναφοράς για τη δεύτερη. Θα αλλάξει τελείως η ομάδα με αυτές τις προσθήκες και θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή η εικόνα της».

Στάθηκε, δε, στην εμφάνιση των Τσέριν και Βαγιανίδη: «Ο Τσέριν ήρθε για να παλέψει για τη θέση του στην 11άδα, αλλά δύσκολα θα μείνει στον πάγκο. Παρότι μόλις 22 ετών, είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Πριν έρθει η μπάλα στα πόδια του ξέρει πού θα τη δώσει και αυτό δείχνει ταχύτητα στη σκέψη. Εξαιρετικό παιχνίδι έχει κάνει και ο Βαγιαννίδης».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube