Τα δεδομένα σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης, μετά τα νεότερα που έχουν προκύψει.

«Τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο δεν μπορεί να γίνει, δεν υπάρχουν καν υποδομές για τουρνικέ. Χρειάζονται τουλάχιστον τρεις μήνες, ακόμα και… αύριο να ξεκινήσουν οι εργασίες. Ξεχνάμε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός με κόσμο στο Πανθεσσαλικό», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μίλησε για τη στάση του Άρη που προτιμά τελικό χωρίς κόσμο παρά με την παρουσία οπαδών στο ΟΑΚΑ.

Τόνισε στη συνέχεια δε, πως δεν νοείται να μη γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας και συμπλήρωσε πως «φτάνουμε στις αρχές Απριλίου και ακόμα συζητάμε για τον τελικό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά ζητήματα, λέγοντας πως οι διεθνείς έκαναν αποφόρτιση και από αύριο θα μπουν όλοι στην προπόνηση, ενώ για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μονόδρομος η νίκη με τον ΠΑΟΚ για να τον περάσει στη βαθμολογία. Να σπάσει την παράδοση που δεν τον ευνοεί στη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει από το 2022 να τον κερδίσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»