Κύπελλο Ελλάδας

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός στο ενδεχόμενο για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.500 εισιτήρια για κάθε ομάδα!

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.500 εισιτήρια για κάθε ομάδα!

Αποχώρησε από την εν εξελίξει σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας ότι ο ίδιος, ως δήμαρχος Βόλου, είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό, πρόσθεσε, ωστόσο, πως ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, επιθυμώντας να δοθούν περισσότερα εισιτήρια στις ομάδες!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος, που έμεινε στη σύσκεψη για, περίπου, 10 λεπτά, είπε κατά την αποχώρησή του: «Είμαι εδώ γιατί προσκλήθηκα, αλλά δεν έχει νόημα να παραμείνω, γιατί ως δήμαρχος πρόθεσή μου είναι να γίνει ένας τελικός-γιορτή. Από εκεί και πέρα, οι λεπτομέρειες είναι απόφαση της ΕΠΟ και των ομάδων. Άρα εγώ δεν έχω δουλειά. Εγώ, πάντως, έδωσα το πράσινο φως για το Πανθεσσαλικό.

Παραμένω στην ίδια προσέγγιση σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους στον τελικό, αλλά με γνώμονα την ιστορία των ομάδων και ότι δεν έχουν την ίδια αντιπαλότητα με άλλους, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Να έχει, περίπου, 15.000 φιλάθλους. Η πρότασή μου είναι από 4.500 κάθε ομάδα στα πέταλα και 5.000 η ΕΠΟ να τα διαθέσει όπου θέλει και να δώσει και στις ομάδες αν θέλει.

Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός, γιατί θεωρεί λίγο τον κόσμο. Αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρει η ΕΠΟ και οι ομάδες
».

Επιπρόσθετα σε όσα ανέφερε ο κ. Μπέος, να σημειωθεί πως μέσα στη σύσκεψη ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι δεν καλύπτει καμία ανάγκη το να δοθούν από 4.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα ή και λιγότερα, αφού η αστυνομία, να σημειωθεί, πρότεινε να δοθούν από 3.000! Η θέση του Παναθηναϊκού, όπως αυτή εκφράστηκε από τον κ. Αλαφούζο, είναι αρνητική για τελικό στο Πανθεσσαλικό με τόσο λίγα εισιτήρια, αφού δεν καλύπτονται καν οι ανάγκες των κατόχων διαρκείας. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εμφανίστηκε σύμφωνος με το συγκεκριμένο σενάριο, λοιπόν, και ζητά αρχικά περισσότερα εισιτήρια και ίσως να πέσει ξανά στο τραπέζι το Ολυμπιακό Στάδιο. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι προτιμά τελικό κεκλεισμένων των θυρών, παρά στο Πανθεσσαλικό με 4,5 χιλιάδες εισιτήρια!

Εξάλλου, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε δήλωση κατά την αποχώρησή του και για τον διαιτητή του Βόλος-Κηφισιά: «Είναι ντροπή για όλους. Έπρεπε ήδη να διερευνήσει η ΕΠΟ πώς διέρρευσε το όνομα του διαιτητή (σ.σ. Διαμαντόπουλος) χωρίς να έχει ανακοινωθεί. Είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ένα βρώμικο παρασκήνιο. Τώρα κάηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής, αλλά πρέπει οι αρμόδιοι να το διερευνήσουν».

Πρότεινε, τέλος, η ΕΠΟ και ο Δήμος Βόλου να αναλάβουν τα έξοδα για τις κάμερες στο Πανθεσσαλικό ενόψει τελικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x